2010. május 20., csütörtök

A hét képe

Megtaláltam a hét képét, nem tom ki szerepel rajta, de őszinte a mosolya. Egyébként a CsüCsop illetve MKK TVSS projektek kapcsán találtam véletlenül egy albumban.

Az az izgalmas egy ilyen képben - ami nem fényképészileg mestermű - hogy fogalmad sincs arról, hogy valójában milyen lehet a képen szereplő személy. (Ez a mondat nem a fotós degradálását célozza, csupán kiemeli a fotó értékében a kép alanyát.)

Nem tudod, hogy ő általában, hogyan mosolyog, hogyan viselkedik, kedves-e vagy kőbunkó. Alázatos, vagy beképzelt. Nem tudod, hogy van-e gyermeke, vagy hogy milyen a viszonya a szüleivel. Nem tudod, hogy három diplomás doktor, vagy csak egy egyszerű varrónő. Nem tudod, hogy szereti-e a gyermekeket, vagy épp akkora party-arc mint ide Miskolc.
Nem tudod, hogy pesti, vagy vidéki. Nem tudod, hogy milyen ha szomorú. Nem tudod, hogy mit vág földhöz, ha mérges, egyáltalán szokott-e mérgelődni. :)

Annyit tudok, hogy ami a képen látszik - abban ez egyetlen pillanatban, mikor készült - bennem jó érzéseket kelt. És felrajzolja a lány személyiségét fejemben.

El tudom képzelni, hogy ő milyen lehet: kedves, szelíd, zárkózott. Olyan valaki, aki szeret táncolni. Nem vegetáriánus. Szereti az egyszerű letisztult dolgokat. Szereti a Misztrált. (legalább is szeretné). Kedveli a magyar zenét, különösen a népzenét. Ha inni kell bort iszik, de inkább nem alkoholizál. Az női apróságait gyakran magának készíti. Van egy kedvese . Nem szereti a Roxy rádiót. Szeret szoknyában járni.

De ez csak vicc, hisz nem tudom ki ő, csupán "festettem"... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése