2011. április 21., csütörtök

Kamerát veszünk közösen

Az ifigodollo.hu internetes TV csatornája, a TVShoeShine már 2008 óta működik és az országban talán egyedülálló stílusban, vidámsággal és hitelességgel hivatott bemutatni a gödöllői, a térségi, sőt az országos keresztény ifjúság életét. Ez alatt az idő alatt több mint 70 kisfilmet készítettünk, melyet több tízezerszer tekintettek meg a látogatók.

Működésünk teljesen önkéntes, a szükséges eszközöket; kamerákat, számítógépeket, mi magunk közösen „dobtuk össze”, mindenki azt hozta és adta a közösbe, amije volt.

Hála Istennek munkánk nem volt hiábavaló, mert az itthoni és galga menti szolgálat mellett, mára a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága többedszerre is minket javasolt különböző országos programok, rendezvények hiteles megörökítésére. Sőt tavaly mi készíthettük el szintén felkérésre, a 2011-es Madridi ifjúsági világtalálkozó magyarországi reklámfilmjét.

Van dolgunk bőven, s ezt a szolgálatot továbbra is ingyen és önkéntes munkában szeretnénk végezni, hátha mi is hozzájárulhatunk ezzel Isten országának építéséhez, itt a földön is.

Azonban, ha mi nem is, de az eszközeink elkopnak idővel, és most úgy éreztük eljött az ideje, hogy 2 év munka után vásároljunk magunknak egy használt, de saját kamerát a jövőbeli munkákhoz.

Azt hiszem, bátran állíthatom, hogy kaptunk hozzá Égi segítséget is, mivel pár nap leforgása alatt különböző felajánlásokból, alkotói díjból, stb kb.170.000 Forint gyűlt össze erre a célra. Ez számomra nem meglepetés volt, inkább egy apró csoda. Nagyon örültünk neki.

Most pedig a te segítségedet szeretnénk kérni. A számunkra használható, és a céloknak megfelelő, hosszú távon is megbízhatóan működő eszköz, kb. 250-260 ezer forintba kerül. Így az eddigi felajánlásokhoz még hiányzik pár tízezer forint. Ha van rá lehetőséged, és látsz értéket a munkánkban, nagyon sokat jelentene számunkra, ha akár csak 1000 forinttal te is hozzá tudnál adni a közös kameránkhoz. Nagy örömmel veszünk bármilyen apró segítséged, felajánlásod ennek a kamerának a megvételéhez. A célunk egy Canon XL1S MiniDV kamera.

Ha szeretnél hozzájárulni ehhez a misszióhoz, keress engem.

Isten áldjon!
És nagyon köszönjük:
Bazsik Ádám
és az ifigodollo.hu csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése