2011. január 5., szerda

Világviszonylatban nehezebb bejutni a bH-ra mint az nCore-ra

A FileShareFreak blog idén is elkészítette az "Top 50 Most Requested Invites" összeállítását. Erről a listáról két helyezés. (forrás: asva.info)

#30 BitHUmen

A tavalyi évhez képest a bH a blog ranglistáján előre lépett 9 helyet. Magyarország egyik vezető trackereként említik, ami jó választás lehet a magyarok és a külföldi felhasználók számára. A tartalom – ahogy azt mi jól tudjuk – vegyes, egyaránt fent vannak a scene releasek, és a minőségibb p2p torrenteket sem utasítják el. A felhasználók számát az oldal nem kívánja már jó ideje drasztikusan növelni. Az utolsó nagyobb növekedés talán akkor volt, amikor lehetőséget biztosítottak a DarkSide felhasználóinak hogy átregisztráljanak.
A bekerülés az FileShareFreak szerint is nehéz, pontokat kell gyűjteni hozzá, majd licitálni a meghívókra.

#46 nCore

Tavaly nem szerepelt a listán – de 2008-ban még igen. Így az nCore feltűnése mindenképpen pozitív. A bitHUmen-nel együtt a két legjelentősebb magyar trackerként említik őket. Természetesen megemlítik azt is, hogy a tracker nagyon meggyőző számokat tud felmutatni, százezernél is több felhasználó, egymillió peer, ezek mellett bizony nem lehet elmenni szó nélkül. Az oldalra a bejutás kicsit talán könnyebb, mint a bH-ra, hiszen van lehetőség meghívót igényelni. Tegyük hozzá gyorsan, jelenleg ez a funkció ki van kapcsolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése