2011. január 4., kedd

Állatok helyett inkább az emberek!

"Angyalok erdeje www.angyalokerdeje.hu. A jótékonysági programban akár 5 millió forinthoz segítheti a ferences rendi Autista Segítő Központot, amely az 1. helyen áll a 150 résztvevő között. Csak az első helyen lévő szervezet kapja meg a díjat. Kérjük, küldje a 06-70/717-7500 telefonszámra a 088 szöveget! Az sms normál (nem emelt!) díjas, a kampány január 6.-ig tart. Autista gyermekeinkért: köszönjük!"

Olvashatjuk a program weboldalán. A program vezetői arra kérnek minden, magát embernek érző személyt, hogy egy-egy sms elküldésével támogassa az 5 millió forint megnyerésében a szerveződést, hogy a pénzt autista gyermekekre tudják fordítani! További részletekért olvasd tovább a cikket!

Az Autista Segítő Központ és Majorság - az egyetlen olyan komplex gyermekintézmény, amely autista gyermekekről és fiatal felnőttekről széles spektrumon gondoskodik - jelenleg már a 1. helyen áll az Angyalok erdeje www.angyalokerdeje.hu karitatív versenykampányban. Köszönjük, hogy sokak hatékony támogatásával 1 hét alatt a 13. helyről a dobogó csúcsára juthattunk a mintegy 150 résztvevő között!

A versenynek azonban még nincs vége, és a tét óriási: 5 millió forinthoz juthatnak kis ellátottaink, ha sikerül az első helyet megszerezni - jelenleg nagyon szorosan mögöttünk a Noé Állatotthon Alapítvány áll. Szeretnénk a díjból egy régóta szükséges, nagyon hiányzó fejlesztő folyosót kialakítani a gyermekeknek. Úgy gondoljuk, hogy e lehetőségen felül a jelenlétünknek és az összefogásunknak az anyagiakon lényegesen túlmutató üzenete is lehet a társadalom számára.

Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, január 6.-ig naponta csak 1 normál díjas sms-re van szükség: ebben a 088 szöveget kell a 06-70/717-7500 számra küldeni.

Kérjük, segítsenek nekünk ebben továbbra is, és juttassák el minél több helyre kérésünket, felhívásunkat! Köszönjük!

1 megjegyzés:

  1. Nyertünk! Nyertünk! Mármint mi, emberek! :-)
    Emberek VS állatok
    1:0
    Hurrá! :-)
    Itt a cikk:
    http://www.ferencesek.hu/hirek/tmilli-t-r-25-ezer-sms-k-sz-nj-k

    VálaszTörlés