2013. január 16., szerda

Mi a fene folyik a Klubban?!

Az elmúlt időszakban az is hozzájárult a blogom írásának halványulásában, hogy buli sorozatot indítottunk.
Ezek a bulik a gödöllői ifi klubban kerültek megrendezésre és rettentő nagy sikerük volt és van hála az Égnek ma is. Azonban rossz nyelvek, vagy ártó szándékok, de lehet hogy csak puszta félreértések következtében sok rossz szájízű negatív kijelentés jutott vissza hozzánk szervezőkhöz ezen bulik kapcsán.
Ezért a félreértések tisztázása érdekében a szervezőkkel úgy döntöttünk írunk pár sort arról, mi a fene folyik "ifi klub party sorozat" címszó alatt a Klubban! Mi tudjuk az igazságot, tiszta lelkiismerettel, s ezt most megírjuk. (a teljes cikket itt találjátok)

"Azt hiszem sokunk régóta dédelgetett álma, hogy olyan helyen és környezetben tudjunk önfeledten kikapcsolódni, ahol biztonságban és jó emberek között érezhetjük magunkat. A gödöllői ifi klubban megrendezésre kerülő bulisorozatunk minden állomásával olyan szórakozási lehetőséget szeretnénk nyújtani a hozzánk érkező vendégeknek, ahol az igazán önfeledt szórakozás, tánc, remek zenék, fények, „party-feeling”, találkozások és beszélgetések mellett testvérkét lehetünk együtt, tiszteletben tartva egymás személyét és örömét. Együttléteink jelmondata: “amikor közénk jössz, gyere testvérként, de teljesen szabadon… gyere tisztelettel, de totálisan lazán… gyere emberként és maradj is az!” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése