2010. április 14., szerda

Fogalmak

Arra jutottam, hogy két új fogalmat és intézményes keretet kell bevezetnem a közösség köztudatába! Az egyik hosszú hónapok eredményeképpen született meg, a másik meg partyfotók nézegetés közben.

1. § - A puncs szelet intézménye: Olyan társas, legalább két, szabad akaratú személyt magába foglaló közösségi forma, mely egy meghatározott vendéglátóipari egységben, meghatározott időben felhőtlen és mély tartalommal megáldott beszélgetést tesz lehetővé, többnyire egy puncs szelet, illetve egy pohár ásványvíz elfogyasztása mellett. (Puncs szelet helyett bármely a felek által meghatározott süteményforma és italforma alkalmazható. Ez esetben a tevékenység neve nem változtatható meg pl: "Franciakérmes szelet" intézmányére.)

2. § - SpontánParty: Az a szórakozási forma, mely előre ki nem számíthatóan a körülményektől függetlenül következik be. Alanyai minimum két személy lehet. Ajánlott létszám 4-200 fő. (Vegyes összetételben.) Jellemző előjelei lehetnek a: "Rohadtul unom magam!", vagy a "Mi a sz***t csináljunk ma este?" kifejezések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése