2010. február 14., vasárnap

london_elektricity--just_one_second_(apex_remix)

Őszintén megvallva, nem nagyon tudok mit csinálni. Szóval most írok. S mivel nincs érdekes témám. Nincsenek király objektívjeim, marad az, amim van: egy kis semmi. Na ezt megosztom.

Sosem írtam ide, komoly - néha nyálas - "lelkeket érintő" dolgokat. Há' majd most.
Ha le kellene írnom, hogy hogy is érzem magam: valahogy úgy mint valaki, akinek hirtelen semmije nem maradt. Ilyen hülyeségeket... Furcsa, nyilván nincs így, de az igazság az, hogy nekem valóbban semmim sincs, ha nincs kivel megosztanom. Most úgy néz ki, hogy nincs a Földön ember, akit felhívhatnék és megoszthatnám vele azt az izét ami, így most van, bennem.

Úgyhogy marad a címben leírt dal egy Sick Music névre keresztelt albumról, hangnyomás tűréshatáron. Mikor a reflexjáratokon kipumpált nemes fa illata lengi be a teret.

5 megjegyzés:

  1. amit fel tudok ajánlani: pipa tea (és másinnivalók) és hely, meleg nálunk, otthon, esténként. Úgyse voltál még nálunk.
    Ha programra vágysz, holnap lesz az egyházzenészfarsang a régi ZAK épületében -vörösmarty-andrássy sarok, harmadik emelet, este f7.
    Vagy ma este f8 protestáns fiatalok kamarakórusa - próba a hazatérés templomában a szabadság téren hegedűs lórántéknál, volt mária rádió épület.
    Vagy csüt este kántorátus, nálatok.
    Stb. Most ennyi jutott eszembe.
    Kitartás.

    VálaszTörlés
  2. majd igyekszem felvenni a telefonomat.

    VálaszTörlés
  3. elfelejtettem, hogy szombaton nagy fotózás van a ZebrArtban, szándékszom menni.
    Jó stúdió, műterem, fotósok találkozója.
    Ha van kedved.

    VálaszTörlés
  4. koszi,

    rendes gyerek vagy te he... :) kosz
    mi az az ZebrArt-t? nem hallottam meg rola?
    Az egyhazzenesz farsang jonak tunik, csak az a baj, hogy nem nagyon leszek itthon. Kepzeld irt mailt a Felfoldi Sz. facebookon. Elokerult az eter rejtett zugaibol. Egyszer - bar te sok helyen vagy - eljohetnel Palferire is...

    VálaszTörlés