2012. augusztus 1., szerda

Kezdd a napodat az ifigödöllővel!

Miért érdemes az ifigodollo.hu-val kezdeni a napod?!

Nem csak azért, mert stábunk igyekszik elhozni neked azokat a friss és fontos információkat, melyek a sok bulvárszutyok között valóban érdekelnek.
...de, nem is csak azért, mert a legjobb kisfilmeket nálunk találod a reggelid mellé...
...és nem csak azért, mert okos-telefonodról bármikor megnézheted legújabb filmjeinket a vimeo.com/tvshoeshine oldalon...
...sőt azt hiszem, nem is azért mert nálunk kellemes hölgyek és urak pózolnak a plakátokon :)

Azonban sokkal inkább azért, mert ha velünk indítod a napodat, nem "csak" velünk találkozhatsz!

Stiller Ákos/hvg.hu Nézz be hozzánk minden napod elején, s bárhol is vagy; suliban, munkában, egy kis csendességet, békét és segítséget a reggeli imádhoz mindig találsz nálunk! A reggeli fogmosás és "mindjártlekésemabuszomat" fergetegében, nem sokunknak van lehetősége egy percnyi imára sem. De tagadhatatlan, hogy a buszra várva, vagy azon üldögélve, az irodába beesve mindenkinek van 5-10 perce.

Látogass el hozzánk minden reggel, 10 perc szünetedben! Gördítsd le az oldalt amíg a "Csendes Sarkot" meg nem találod a jobb oldalsávon. S itt mindig megtalálod az aktuális napra vonatkozó evangéliumi részt. Illetve, ha komolyabb imára vágysz az Instant Zsolozsmára klikkelve, automatikusan összeállítjuk neked az aktuális napra vonatkozó imákat.
Indítsuk közösen együtt minden napunkat, s ne hagyjuk ki belőle Mennyei Atyánkat! Talán holnap így szebb világra ébredünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése