2011. június 3., péntek

Madrid alatt video-blogol a TVSS

Most hogy hamisítatlanul ránk tört a nyár és lassan körvonalazódik a nyaralás, ott van az a bizonyos Madridi Ifjúsági Világtalálkozó. Sokan mennek Magyarországról is, és biztosra veszem, hogy maradandó, sosem látott élményekkel térnek majd haza mindazok, akinek idejébe, pénztárcájába belefér az idei „nagy találkozás”. Izzik a facebook, sűrűsödnek az események a találkozóval foglalkozó blogokon, weblapokon. Sőt biztosra veszem, hogy a madridi főszervezés is egyre rövidebbeket alszik manapság még akkor is, ha van jó néhány hét az eseményig.

De mi lesz azokkal, akik itthon maradnak, és jobb esetben egy klimatizált irodában a munka, vagy a kötelesség fölött görnyedve vészelik át a találkozót.

Rájuk is gondoltunk, méghozzá nem is akármit ötlöttünk ki. Mivel a TVShoeShine keze mindenhová elér… várj ezt átfogalmazom: Mivel a TVShoeShine „videoface” fenegyerekei a Krisztusi testvériség jegyében szeretnek mindenhol ott lenni, úgy döntöttünk, hogy egyik száguldó riporterünket ledobjuk Madrid közepébe, aki mint beépített lopakodó, mint madridi Frei Tamás kameráját egy percig sem fogja hűlni hagyni és tudósít nekünk videó-blog formában az ott zajló eseményekről.

Végigkövetheted a Madridi Ifjúsági Világtalálkozót az ifigodollo.hu-n, illetve az IVT magyar facebook oldalán is!

Addig pedig ajánlom figyelmedbe a madrid2011.hu weboldalt, ahol miden fontos információt megtalálsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése