2009. november 3., kedd

Buli

Na, az van hogy ez van:

"Arra gondoltunk, hogy szervezünk egy olyan alkalmat, amelyen megmutatkozhat közösségünk sokszínűsége. Sokan vannak közülünk, akik valamilyen talentummal lettek megáldva, mellyel gazdagíthatnak bennünket. Így jött az ötlet, hogy egy ún. Kultúrest formájában, lehetőséget teremtünk arra, hogy aki szeretné, megmutathassa tehetségét.

Összeállt a program: lesz vers, próza, bűvészmutatvány, népdal, gitáros ének, tánc, rockzene, rövidfilm. Ezzel párhuzamosan festményeket és fotókat is láthattok egy kiállítás keretében. Ez az este is jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, jobban elmélyítsük a kapcsolatainkat.

Az elmúlt 9 évben nagyon sokan megfordultak a keddi előadásokon. Szerény becslések szerint is legalább néhány ezren. Az oldal látogatottsága is ezt igazolja. A tervünk az, hogy elérjünk olyanokat is, akik régebben jártak. Ebben tudsz Te is segíteni azzal, ha az alábbi plakátot kiteszed a plébániádon, parókiádon, és olyan levelezőlistákon, ahol megfordulhatnak "pálferisek".

A meghívás nem csak az előadásra járóknak szól, hanem mindenkinek akiről úgy gondoljátok, hogy hasonló szellemiségben gondolkodnak, és jól éreznék magukat köztünk."

Olvashatod ezt a palferi.hu-n.
El kéne menni...
Én elmegyek...!
Kamerát is viszek...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése